BULUT İNŞAAT- EVVİVA PROJELERİ

BULUT İNŞAAT EVVİVA REZİDANS VE EVVİVA LAVİNİUM PROJESİNİ TESLİM ETTİ

YENİ YATIRIMLARIYLA YÜKSELİYOR

Birbirinden farklı konsept projeleriyle yaşam alanlarına yeni bir stil kazandıran Bulut İnşaat, İstanbul’da bulunan Evviva konut projeleri ile dikkatleri üzerine topluyor. Evviva Resıdence, Evviva Yaşam Merkezi, , Evviva Gümüş City, Evviva Tower ve Evviva İnci, Evviva Home projeleriyle tüm ihtiyaç ve konfora cevap veriyor.

Hayatı kolaylaştıran konut projeleriyle gayrimenkul sektörünün yükselen markalarından Bulut İnşaat, İstanbul’un konut merkezi haline gelen Esenyurt’ta ki Evviva projeleriyle dikkat çekiyor. Her biri farklı şekilde dizayn edilen Evviva’ların sahiplerine tesliminin başladığını belirten Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut; ' Esenyurt’taki Evviva projelerimizden Evviva Rezidans projesini tamamladık ve 2011 yılının sonunda anahtar teslimini yaptık. 2012 yılında Evviva Yaşam Merkezi ve Evviva İnci, 2013 yılında Evviva Gümüş City ve Evviva Home, 2014 yılında da Evviva Tower’ı ev sahiplerine teslim ediyor olacağız. Projelerimizi özellikle kalite, güvenilirlik ve yaşam konforunu ön planda düşünerek tasarladık. Yeni projelerimizde de ev sahibi olmak isteyenlere yaşam konforunu yükseltecek proje seçenekleri sunacağız ' dedi.

Esenyurt projelerinin ardından Kıbrıs projeleriyle bölge turizmine hareket kazandıran Bulut İnşaat, önümüzdeki iki yıl içinde İstanbul’daki tüm projelerini ev sahipleriyle buluşturacak.

Evviva Residence
Bulut İnşaat ' Yaşasın! Ev Bu İşte… ' sloganıyla yola çıkarak konforu, güveni, kaliteyi, ulaşım rahatlığını ve muhteşem peyzajı Evviva Residence konseptli projesinde hayata geçirdi. İstanbul Esenyurt ’ta 4 bin 700 metrekare alan üzerinde bulunan proje 31 Aralık 2011 tarihinde sahiplerine teslim edildi

Yaşamı sanata dönüştüren yaşam merkezi: Evviva Yaşam Merkezi

Konforlu yapısı, güvenliği, ulaşım rahatlığı, sosyal imkânları ve muhteşem peyzajıyla Evviva Yaşam Merkezi yeni sakinlerini bekliyor. Metropol insanının yoğun temposuna uygun yaşam alanları sağlayan Bulut İnşaat, Evviva Yaşam Merkezi ile alıcılarına benzersiz bir fırsatın kapılarını aralıyor.

Evviva Yaşam Merkezi’nde lobi, güvenlik görevlileri ve bina çevresindeki belirli noktalarda kameralı güvenlik sistemiyle 24 saat koruma sağlanacak.
Evviva Yaşam Merkezi'nin zemin etüdü ve statik hesapları uzmanlarca hesaplandı ve proje son deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlandı.
Rekreasyon alanları, kapalı yüzme havuzu, spor merkezi, sauna, kafeterya ve fitness center bulunduğu projede, özel amaçlı toplantı salonu da bulunmakta.
Evviva Yaşam Merkezi’nde 4 sağlık personeli, 1 veteriner hekim, 11 güvenlik görevlisi, 8 temizlik elemanı ve 3 peyzaj elemanı çalışacak. Proje 31 Aralık 2012 tarihinde sahiplerine teslim edilecek.

Hem Konut hem Rezidans konseptiyle Evviva Gümüş City ve Evviva Tower

Bulut İnşaat, 28 bin m² alan üzerinde %75 yeşil alana sahip 2 bin 600 konutluk projesi olan ' Evviva Gümüş City ' nin satışlarını tamamlamış ve ' Evviva Tower ' in satışlarına devam etmekte... Evviva Tower, Avrupa Yakası’nda markalı konut üreticilerinin tercih ettiği yeni cazibe merkezi Esenyurt Bölgesi’nde bulunuyor. Projede konut ve residence’ın yanı sıra 120 ticari alanı bulunan alışveriş merkezi de yer alıyor.

Evviva Tower’ın zemin etüdü ve statik hesapları uzmanlarca yapılarak, proje radyo jeneral temel ve fore kazık sistemiyle ayrıca tünel kalıp kullanılarak, son deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlandı.
Evviva Tower’da açık ve kapalı yüzme havuzu, güneşlenme ve seyir alanları, fitnes center, sauna, tenis kortu, voleybol sahası, koşu-yürüyüş ve bisiklet parkurları, kafeterya, kreş ve 24 saat güvenlik gibi donatılar bulunmakta.
Ayrıca projeler TEM ve E-5 karayollarına, Atatürk Havalimanı’na ve fuar merkezlerine yakınlığıyla dikkat çekmekte.
Gümüş City, 30 Eylül 2013, Tower ise 30 Haziran 2014 tarihinde ev sahiplerine teslim edilecek.

Esenyurt’un Evviva İnci’si

Esenyurt’ta gerçekleştirdiği projelerdeki konut sayısının yeni projeyle birlikte 10.000’e ulaşacağını belirten Temel Bulut, 2012 yılı ile birlikte 5. proje olan EVVİVA İNCİ projesinin de satışa çıkarttı. Projeyi yine Evviva ön adıyla yaptıklarını belirten Bulut ' Tamamı 1+1 ve 2+1 daireden oluşan 11 katlı bir proje olacak. 4 katlı bir alışveriş merkezi üzerinde proje yükselecek. Şu anda Esenyurt projelerimiz birbirinden güç alıyor. Bölgedeki metrekare fiyatlarının da aşağı inmesine de faydamız oldu. Ancak konut sayısını 15 bin’e tamamlayınca henüz projelendirilmemiş başka bir bölgelere geçeceğiz ' dedi.

Bölgenin özel bir butik yapısı olan EVVİVA İNCİ kullanım alanları ve sosyal yaşam merkezlerini maximum düzeyde planlayarak kendinizi özel hissedeceğiniz farklı bir yaşam alanı sunuyor. TEM ve E-5 Karayoluna 2 dakika, Atatürk Havaalanına 17 km uzaklıkta olan İNCİ, merkeze yakınlığı sayesinde ulaşım alternatiflerinin hepsini kullanmanızı sağlıyor.

Kıbrıs yatırımıyla bölgedeki tek tip turizm anlayışına çeşitlilik kazandıracak

Kampanyalı konut projeleriyle bilinen sektörünün yükselen ismi Bulut İnşaat, Esenyurt’ta devam ettiği projelerine ek olarak yeni yatırımlarına Kıbrıs’ta devam ediyor. Projelerine ilk etapta Evviva Lavinium projesiyle start veren Bulut İnşaat, bölgede toplamda 2 konut 2 otel projesi gerçekleştirmeyi hedefliyor. Bunun için tüm hazırlıklarını tamamlayan firma’nın Kıbrıs’ı seçmesinin birçok nedeni var. Mevsimsel anlamda verimli bir iklimi olan Kıbrıs, kumarhanelerin yoğun olması sebebiyle eğlence turizmine hizmet ederken, tüm Dünya’dan turist çekebilecek koşulları olduğu halde turizm çeşitliliğine ev sahipliği yapamamaktadır. Bu anlamda öncelikle konut sektörüyle bölgeye hareket kazandırmak isteyen Bulut İnşaat, ilk olarak başladığı Evviva Lavinium projesi ile hem Anadolu hem de yurtdışından talep görmeye başladı. Konut projelerinin yanı sıra dev otel projeleriyle de bölgedeki tek tip turizm anlayışını kırmayı hedeflediklerini belirten Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut; ' Kıbrıs bizden bir yer ve en önemlisi burada şu anda yatırım şartları oluştu ve burada ciddi bir potansiyel var. Bizde projelerimizi burada konumlandırarak alternatif bir turizm noktası oluşturmayı hedefledik. Burada toplu konut projesi oluşturarak Kıbrıs ekonomisine hareket katacağız. Otellerimiz sahil bölgesinde biri 130 dönüm diğeri 180 dönüm üzerine kurulacak. Özellikle oteller içerisinde kumarhane ve alkolün olmadığı muhafazakâr bir konseptte olacak, Böylelikle Kıbrıs’ı tercih edenlerin yanı sıra bu zamana kadar buraya gelmemiş olan yabancı ve iç turizmi canlandırarak, tek tip eğlence anlayışına çeşitlilik kazandıracağız.' Dedi.

Bu yıl temellerinin atılacağı projenin 2014 yılında açılışı yapılarak Yavru Vatan Kıbrıs’a tüm Dünya’dan turist kazanımı sağlanacak.