BULUT İNŞAAT PROJELERİNİ 3D SANAL ORTAMA TAŞIDI!

Bulut İnşaat’ın EVVİVA markalı projeleri dünyanın her yerinden gezilebiliyor…

Markalı konut projelerini alışılageldiği gibi sadece satış ofislerindeki maketler üzerinden sergilemek yerine, haritadaki gerçekkonumlarında ve tüm detaylarıyla 3 boyutluolarak gösteren firmalar arasına BULUT İnşaat da katıldı. Google Earth tabanlı yazılımıyla kullanıcılarına 3 boyutlu sektörel bir rehber hizmeti sunan ve bu özelliği ile de dünyada tek olan 3DLocationEarth.com, inşaat sektörünün lider firmalarından Bulut İnşaat’ın EVVİVA markalı 8 projesini 3. Boyuta taşıdı.
Uygulama sayesindehttp://3dlocationearth.com/bulutinsaat linkini ziyaret edenler, firmanın konut projelerini, inşaat alanına gitmelerine gerek kalmadan 3 boyutlu görüntüler eşliğinde detaylı olarak gezebiliyor. Üstelik bu işlemi dünyanın her yerinden ve sadece birkaç dakikada gerçekleştirebiliyor.

Gerçekleştirilen işbirliği ile ilgili bir açıklama yapan Bulut İnşaat yöneticisi Volkan Bulut “Artık hayata geçirilen konut projelerinde alıcı grubun, sadece projenin bulunduğu bölge insanı değil, tüm ülke hatta tüm dünya olduğunu vurgulayarak özellikle yabancılara mülk satışı ile ilgili yasayla birlikte artık ortada gerçekten devasa bir alıcı potansiyeli var. Fakat dünyanın her noktasındaki alıcılara, satış ofisimize gelip projeyi yerinde görün deme ya da maket üzerinden tanıtma şansımız yok. Bu nedenle yapımını üstlendiğimiz markalı konut projelerini, teknolojik yenilikleri kullanarak 3 boyutlu uygulamaya geçtik” dedi.