EVVİVA NİRVANA : BULUT İNŞAAT’TAN ŞEHRİN MERKEZİNİ DEĞİŞTİRECEK, YEPYENİ BİR PROJE…

Yarattığı yeni yaşam alanlarıyla şehre hayat veren Bulut İnşaat, yeni Bahçeşehir projesi Nirvana’yla dikkat çekiyor. İstanbul Bahçeşehir’de hayata geçirilen Evviva Nirvana projesinde daire fiyatları 129 bin TL’den villalar ise 1 milyon 800 bin liradan başlıyor. Yüzde 15 peşinatla 30 ay taksitlendirme yapılan Evviva Nirvana’da yüzde 30 peşinatla 40 ay vadelendirme, yüzde 25 peşinatla 40 ay, yüzde 50 peşinatla ise 60 ay taksitlendirme yapılıyor.
Deprem ülkesi olmamız sebebiyle hayati önem taşıyan 2007 Deprem Yönetmeliği’ni esas alarak geliştirilen bu proje; güvenli konut anlayışına uygun olmasının yanı sıra, konut sahiplerinin keyifli zaman geçirecek aktivitelerde bulunmalarına da imkan veriyor. İşte projeyle ilgili çarpıcı detaylar…

Bulut İnşaat’ın, farklı bütçelere ve yaşam tarzlarına uygun projesi Nirvana; 1+1’den 3+1’e, villadan rezidansa kadar geniş konut seçenekleri sunuyor. Bahçeşehir’de, şehrin farklı bir yüzünü keşfetmek isteyenleri bekleyen Nirvana, toplam 42,966 m2 arsa üzerinde inşa edilerek şehrin yeni merkezi olmaya aday. Güvenlik alarmı, deprem sensörüyle güvenliğinize hizmet eden Nirvana projesi ayrıca; ısı, su ve ses bariyerli cephe sistemiyle de evinizde daha konforlu bir yaşam sürmenize olanak sağlıyor.

Her hayal için ayrı konut seçeneği Nirvana’da
Konut sahibi olmayanların hayalini süsleyen, farklı pek çok tarza hitap eden Nirvana; isteyenlere daire, isteyenlere de rezidans veya villa konforunu sunuyor. Nirvana daireler, 5 blokta 13’er kat olarak, 1+1, 2+1 ve 3+1’e kadar farklı seçenekleriyle öne çıkıyor. 2’si rezidans 5’i de daire bloğu olmak üzere toplam 7 bloktan oluşan 20 villadan meydana gelen Evviva Nirvana projesinde konutların alanları 50 m2, 53,5 m2 ve 62,5 m2 ile 1+1, 86 m2 ile 90,5 m2 arasında 2+1, 107 m2 ile 113,5 m2 ile 3+1, 450 m2, 455 m2 ve 460 m2 villa olarak tasarlandı.

Bonzai konutlarda 1+1 78 m2 116, 953 TL, 2+1 114 m2 170,931 TL ve 3+1 135 m2 202, 419 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. Bahçeşehir’in yeni yükselen yüzü olacak kuleler de, konut seçeneklerinden biri olarak planlandı. 2 adet lüks rezidans kulelerinden biri zemin +17 kat, diğeri zemin + 26 kat olarak dikkat çekiyor. Rezidans kuleler 1+1, 70 m2 220,500 TL ve yine 1+1 76 m2 239,400 TL olmak üzere 2 farklı metrekarede satışa sunuluyor. 2+1 107 m2 337,050 TL, 3+1 142 m2 447,300 TL’den satışa sunuluyor.

Kulelerin, 3. katta her iki kuleyi birbirine bağlayan terasını, yeme – içme alanı olarak kullanılabileceğiniz gibi, yeni yaşam alanınızda komşularınızla sosyalleşebileceğiniz bir mekan olarak da kullanabileceksiniz. Teknik odalar, otopark, kapalı havuz, sauna, Fitness, soyunma odaları, bay–bayan hamam ve duşların bulunacağı bu konut tipinde, sosyal hayatınızı en canlı şekilde yaşayabileceksiniz. Nirvana İkiz kuleler, ilk 3 katındaki ticaret merkezleriyle iş hayatının nabzını tutarken, lüks rezidanslarıyla da canlı şehir hayatının benzersiz temsilcisi olacak.

Bahçeşehir’de Villa’da Yaşam Ayrıcalığı

Nirvana’da sahip olduğunuz bir diğer konut seçeneği de, bahçe ve havuzun keyfini bireysel olarak sürmek isteyen ve müstakil ev hayaliyle yaşayanlar için tasarlanan villalar olarak karşımıza çıkıyor. 4 ayrı tip olarak, toplamda 20 tane olan Nirvana villalar bodrum katında; 2 araçlık kapalı garaj, hamam, sauna, duş, çamaşır odası, hobi alanı gibi seçenekler sunuyor. Yeşilden zengin bir yaşam alanı sunan villalar; bireysel fitness alanı, bireysel saunası, açık havuzu ve açık otoparkıyla öne çıkarken; zemin katta bulunan şömineli salon da, konut sahipleri için vazgeçilmez bir sıcaklık sunuyor.

Begonya villaları 450 m2 1,620,000 TL, Lillium: 455 m2 1,638,000 TL, Sidelya ve Petunya 460 m2 1,656,000 TL fiyatları ile alıcılarını bekliyor. 1.katta; 2 adet özel banyolu yatak odası,1 oda,1 ebeveyn yatak odası (özel banyosuyla hem jakuzi hem duş, soyunma bölümü, şömine) gibi özellikleriyle de kendine hayran bırakan Nirvana villalar, hayata farklı bir açıdan bakmanızı sağlayacak.

Konut fiyatları:

Bonzai